Lees ons verhaal

We geloven in mooie, kwalitatieve fietsen tegen betaalbare prijzen. En we zijn ervan overtuigd dat een fiets kiezen perfect online kan.

Hoe alles begon...

Bijna 10 jaar geleden begon James in een fietsengroothandel te werken en ging het idee rijpen. Om zelf een eigen winkel te startten. Twee jaar geleden voegde James er een opleiding als fietshersteller aan toe. Samen met zijn vriendin Joyce waagden ze dan de sprong, middenin de corona-crisis. En toen zagen James & Joyce dat het concept aansloeg: dat je makkelijk fietsen kan aankopen online.

Ons idee: we willen het comfort van online shoppen combineren met de service van een echte winkel. Joyce doet de webshop en sociale media terwijl James zich over de service en technische vragen ontfermt. Joyce kijkt vooral naar het design van de fietsen terwijl James naar de betrouwbaarheid en kwaliteit kijkt. Als dat geen match made in heaven is!

We werken met merken die we zelf uitkiezen en die we persoonlijk eerst uittesten. We verkopen zowel Belgische merken als buitenlandse. Bekendere merken maar ook eigen productie om zo de beste prijs-kwaliteit te kunnen aanbieden. Zo zijn we ervan overtuigd dat alles op wieltjes loopt: bij jou en bij ons!

Stuur een bericht

neem contact op

Adres

Legalendreef 39
8020 Oostkamp

Email

Telefoon

volg ons

Scroll to Top